ІНГРЕДІЄНТИ
ФІЛЕ КУРЯЧЕ В’ЯЛЕНЕ
Інгредієнти: м’ясо курки, рослинний білок, гліцерин, натрію хлорид.
Аналіз складу: протеїн – 58%, жир – 1.5%, клітковина – 0.5%, зола – 5%, вологість – 18%.
ПАЛИЧКА З В’ЯЛЕНОЮ КУРКОЮ
Інгредієнти: м’ясо курки, сиром’ятна шкіра, гліцерин, натрію хлорид.
Аналіз складу: протеїн – 82%, жир – 2%, клітковина – 0.5%, зола – 3.5%, вологість – 18%.
КІСТКА З В’ЯЛЕНОЮ КУРКОЮ ТА КАЛЬЦІЄМ
Інгредієнти: м’ясо курки, рослинний білок, крохмаль, карбонат кальцію, гліцерин, пшеничне борошно, сорбітол (E420), натрію хлорид, дозволені в ЄС та Україні харчові барвники (E171).
Аналіз складу: протеїн – 31%, жир – 1.5%, клітковина – 0.5%, зола – 10%, вологість – 15%.
КУРЯЧІ ПАЛИЧКИ
Інгредієнти: курка та курячі субпродукти, рослинний білок, гліцерин, крохмаль, сорбітол (E420), натрію хлорид, дозволені в ЄС та Україні харчові барвники.
Аналіз складу: протеїн – 29%, жир – 12%, клітковина – 1%, зола – 3.5%, вологість – 24%.
ІНСТРУКЦІЯ
РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ГОДУВАННЯ: як перекус між прийманнями їжі для собак і цуценят від 3-х місяців. Завжди забезпечуйте достатній запас свіжої питної води для собаки.
УВАГА! Абсорбент, що міститься всередині упаковки, не можна згодовувати улюбленцю, він потрібен тільки для запобігання утворенню вологи всередині упаковки.
НОРМИ ГОДУВАННЯ:
– для собак вагою 5-10 кг – 10-20 г;
– для собак вагою 10-25 кг – 20-40 г;
– для собак вагою понад 25 кг – 40-60 г.
ЗБЕРІГАННЯ
Зберігати в сухому прохолодному місці за температури не вище 30°C. Не допускати потрапляння прямих сонячних променів і вологи на упаковку.